Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da je najvažnije bilo da njegova ekipa pobedi Javora uprkos kadrovskim problemima i dodao da je utakmica bila lepa za gledanje, iako „nije bila sjajna igra“.

-Imali smo dosta pehova sa povredjenim igračima i zato je najvažnije bilo da danas uzmemo tri boda. U tome smo i uspeli, postigli smo čak četiri gola, iako nije to bila sjajna igra. Makar je bila dobra utakmica za gledanje i publika je mogla da uživa u efikasnoj utakmici – rekao je Božović.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas u Ivanjici Javor sa 4:2 u 11. kolu i uoči reprezentativne pauze zadržali prvo mesto u Super ligi Srbije.

Povezana vest:  Trener Ajaksa veruje u Sulejmanija

-Javor je čvrsta ekipa sa nekolicinom veoma iskusnih igrača koji dugo igraju zajedno i znaju šta hoće i kako da se ponašaju na terenu. Normalno, uvek je teško igrati pred prvenstvene pauze jer su glave svima u koferima, svi razmišljaju gde će za odmor – rekao je Božović i dodao da ekipa tokom pauze najverovatnije neće napuštati Beograd.

Povezana vest:  Sanderlend doveo talentovanog Dong Vona iz Južne Koreje

Fudbaler Zvezde Damijen Le Talek ocenio je da se Javor tokom većeg dela meča dobro branio.

-Nije uopšte bilo lako, teško je igrati fudbal na ovakvom terenu. Mi smo ipak kontrolisali igru sve vreme, imali smo inicijativu i uspeli da upišemo nova tri boda. Gol koji sam postigao je fantastičan, rekao sam odmah da mi je to najbolji pogodak u karijeri. Šalu na stranu, imao sam sreće, pokušao sam jače da šutnem i već sam loptu video u golmanovim rukama. Na moju sreću ipak je ušla u gol i jako mi je drago zbog toga – rekao je Le Talek.

Povezana vest:  Kros zbog povrede propušta revanš protiv Juventusa

On je dodao da se od ekipe u nastavku prvenstva mogu očekivati nove pobede.

-Posle pauze možete od nas da očekujete pobede. Želimo da pobedimo svaku utakmicu do kraja jesenjeg dela i da ostanemo prvi. Dobro će nam doći da se malo odmorimo i da se priremimo za predstojeće izazove – rekao je Le Talek.