Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da je zadovoljan večerašnjom pobedom svoje ekipe protiv Mladosti, ali i ocenio da crno-beli ne zauzimaju željenu poziciju na tabeli Super lige Srbije.

-Veoma je važno što smo ovaj ciklus izmedju dve reprezentativne pauze završili pobedom. Čestitam igračima na onome što su uradili u ovom ciklusu, ali i upozoravam da i dalje zauzimamo mesto na tabeli koje nam ne prija, iako je to značajno više nego što je to bilo donedavno – rekao je Nikolić novinarima posle utakmice.

Fudbaleri Partizana pobedili su danas na svom terenu Mladost iz Lučana s 3:1 i tako upisali šestu uzastopnu pobedu, a petu prvenstvenu.

Povezana vest:  Milan protiv Rome za titulu u Seriji A


-Mladost je igrala sa pet igrača u zadnjoj liniji i još četvoricom odmah ispred njih, a i napadač je bio na oko 30 metara od svog gola. Teško je bilo to probiti, ali uspeli smo jednim sjajnim potezom Leonarda. Završili smo ovaj ciklus pred pauzu na način na koji smo želili, ali ostaje nam još mnogo da radimo – rekao je Nikolić.

On je ocenio da se u finišu utakmice medju njegovim igračima pojvila „doza egoizma“.

-Neki su počeli da igraju za sebe, a ne za ekipu. Moramo da učimo šta je to tim, kako se boriti za njega, a ne za sebe. Publika dolazi na stadione da gleda golove, nije im važno ko će da postigne gol – rekao je Nikolić.

Partizan posle kompletnog 11. kola zauzima treće mesto sa 22 boda, šest manje od lidera Crvene zvezde, a četiri manje od drugoplasirane Vojvodine.

Povezana vest:  Liverpul pobedio, ostao u trci za Ligom šampiona

Trener Mladosti Nenad Milovanović kazao je da zadovoljan kako je njegova ekipa igrala u odbrani u prvom poluvremenu, ali da je od njih na poluvremenu zahtevao da igraju napadački.

-Bili smo dobri u bloku, Partizan nije imao šansu do onog gola iz slobodnog udarca kojem je prethodio faul koji neću da komentarišem. ;U pauzi sam rekao igračima da ne možemo da se branimo celu utakmicu i da moramo da napadnemo, što su i učinili, ali je Partizan pokazao gde je najopasniji i uspeo da nam da još dva gola. Nemam šta mnogo da zamerim mojim igračima – rekao je Milovanović.

Povezana vest:  SP BRAZIL 2014, Erera: Ono što smo hteli to smo i ostvarili