Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Tomislav Sivić rekao je da danas da je zadovoljan rezultatom i plasmanom njegove ekipe u baraž za Evropsko prvenstvo.

-Znali smo da će biti teška utakmica, pogotovo što svaka druga utakmica u intervalu od pet dana nama predstavlja veliki teret. Videli ste i sami koliko igrača nije u ritumu. Imperativ pobede je i malo igračima okovao noge… – rekao je Sivić za Arenu sport.

Povezana vest:  Toti oduševljen osvajanjem nagrade Golden Foot

-Veoma sam zadovoljan rezultatom i plasmanom u baraž s obzirom kroz šta smo sve prolazili kroz ove kvalifikacije. Mislim da je ovo jedan lep uspeh – dodao je selektor Srbije.

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se u baraž za Evropsko prvenstvo, pošto je danas pobedila Sloveniju sa 3:1 i zauzela drugo mesto u svojoj kvalifikacionoj grupi.

Povezana vest:  Inter slavio u Bariju

Trostruki strelac u Gornjem Milanovcu bio je kapiten Uroš Djurdjević.

-Bila je teška utakmica kao što smo i očekivali. Oni su nam naneli jedini poraz u kvalifikacijama i, evo, sad smo im vratili za to i što je najvažnije plasirali se u baraž – rekao je Djurdjević.

Žreb za baraž obaviće se u petak, a mogući protivnici su Španija, Norveška i Austija.

Povezana vest:  Terzić: Sigurno odlazim, ali pre toga ću rešiti licencu

-Nemam želje… Ko god da nam dodje pokazali smo da možemo da igramo sa svima. Prethodna generacija je eliminisala Španiju tako da nam je zaista svejedno… – rekao je Djurdjević.