Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da njegovu ekipu u predstojećem meču Super lige Srbije čeka teško gostovanje Voždovcu zbog uslova na stadionu, ali i načina na koji taj klub igra.

-Utakmica protiv Voždovca dolazi posle još jedne reprezentativne pauze i svaki ciklus posle pauze je za nas novi početak. Jako je važno da novi ciklus otvorimo na pravi način, ali čeka nas neprijatno gostovanje Voždovcu – rekao je Nikolić na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Partizana u subotu od 17.00 gostuju Voždovcu u utakmici 12. kola Super lige Srbije.

-Mi smo prvi tim koji ide na krov, sami uslovi na stadionu stvaraju specifičan ambijanet. Drugi razlog je način na koji igra Voždovac s tri igrača u zadnjoj liniji i treći razlog je da je ovo šesti ili sedmi trener koji je jako motivisan protiv Partizana. Svi ovi razlozi govore u prilog tome da Partizan mora da nadje načina da ovu utakmicu prebrodi, da je odigra što je moguće bolje – rekao je Nikolić.

Povezana vest:  Viljaš Boaš: Poraz od Sitija bio bi oproštaj od titule

On je rekao da nije upoznat s tim da li će se utakmica igrati sa ili bez prisustva navijača i dodao da je za njega neprihvatljivo da se meč igra bez publike.

-Ako to bude na snazi to će biti još jedan čudan faktor u pripremi utakmice – rekao je trener Partizana.

Nikolić je naveo da su za meč s Voždovcem jedan ili dva igrača pod znakom pitanja i dodao da će te dileme biti razrešene u toku sutrašnjeg dana. Partizan je posle 11 odigranih utakmica treći na tabeli sa 22 boda, dok je Voždovac deseti sa 14.

Povezana vest:  HONDA ZLATNA LIGA, Odigrano treće kolo fudbalske Medija lige

Novinare je zanimalo i kakva je situacija sa Sedrikom Goguom koji ne trenira s timom.

-To nije tema za mene. Ja i ne znam gde se on nalazi ovog trenutka da budem iskren… To je mlad igrač i takve stvari se dešavaju, greške se dešavaju i kada je neko mlad može da se oprosti. Ova priča je otišla na klupski nivo, ja nisam upućen u detalje. Ja ovog trenutka razmišljam o onima koji su tu i koji se ponašaju kako treba – rekao je Nikolić.

Povezana vest:  Anelka napušta Čelsi ukoliko dođe Falkao?

Fudbaler Partizana Uroš Djurdjević je ponovo imao zapaženu ulogu u utakmicama mlade reprezentacije Srbije.

-Jako lepo što daje golove za reprezentaciju, ali mene zanima njegov učinak u Partizanu. Treba još mnogo da radi. Za Uroša je recept da mora da nastavi da radi kao do sada, i još više, i da će neki nedostaci iz njegove igre nestati, a kvaliteti dobijati još više na značaju – rekao je Nikolić.