Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da je njegova ekipa na visokom nivou odigrala današnju utakmicu protiv Voždovca i da je zasluženo pobedila.

-Ovo je bila dobra utakmica, odigrali smo na visokom nivou, oni su imali samo jedan udarac ka golu i to iz daljine, imali smo potpunu kontrolu i zasluženo smo pobedili. Još moramo da radimo, pred nama je mnogo posla, da još neke igrače koji nisu u vrhunskoj formi uvedemo u tu formu i pokušavamo kroz rotacije u timu – rekao je Nikolić posle utakmice za televiziju Arenasport.

Partizan je danas pobedio Voždovac sa 3:0, u 12. kolu Super lige Srbije i ostvario šestu uzastopnu pobedu.

Povezana vest:  Nejmar pristao da predje u Čelsi

-Pobede rađaju dobar ambijent, njega smo kupili sebi ambijent za nastavak rada i napredovanje na svim poljima – dodao je on.

Upitan o Sedriku Gogui koji je izbačen iz ekipe pošto je uhvaćen da vozi pod dejstvom alkohola, Nikolić je rekao da fudbaler mora da shvati svoje greške.

-On je mlad momak nejmu greške mogu da se oproste ali on mora da ih shvati i da se priključi igračima koji rade jako i pošteno – rekao je Nikolić.

Utakmica je odigrana na stadionu koji se nalazi na krovu tržnog centra u Zaplanjskoj, a crno-beli su prvi put igrali na tom stadionu. Pošto je taj duel proglašen utakmicom visokog rizika, kapacitet je smanjen, pa je na tribinama bilo 1.200 ljudi.

Povezana vest:  Birmingemu i pobeda i klupski rekord

-Igrali smo u sepcificnom ali lepom fudbalskom ambijentu, velika je šteta što se ranije utakmice nisu igrale na ovom stadionu. Veštačka podloga nije bio problem. Imamo ekipu koja je dobro tehnički obučena i kojoj odgovara ravna i brza podloga. Ovo je mnogo bolje nego na Vračaru gde smo do sada igrali, ako ovde mogu da se održavaju koncerti sa 15.000 ljudi, onda mogu i utakmice sa četiri-pet

Trener Voždovca Bratislav Živković rekao je da je Partizan zasluženo pobedio.

Povezana vest:  LIGA EVROPA, Petrović: Rad je favorit, ali treba poštovati protivnike

-Teško je komentarisati kada izgubiš sa 0:3. Primili smo prvi gol jednostavno, a posle, kao i u meču sa Crvenom zvezdom, teško je igrati sa igračem manje protiv dobre ekipe. Pobeda Partizana nije dovedena u pitanje, samo je bilo da li ćemo primiti dva, tri gola ili možda vise – rekao je on.

Fudbaler Voždovca Nemanja Mihajlov isključen je krajem prvog poluvremena zbog oštrog starta na Leonardu, a Živković je tada protestovao.

-To je bila prva reakcija, nemam sumnje u sudiju Milorada Mažića. To je prirodna, prva reakcija na isključenje, izvinjavam se Mažiću ako sam nešto rekao – naveo je Živković.