Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je danas da se nada da će Duško Tošić biti spreman za okupljanje pred meč s Velsom i dodao da je nastup Ljubomira Fejse neizvestan. Selektor Muslin je ispratio mečeve minulog kola Lige šampiona u kojima su Duško Tošić i Ljubomir Fejsa morali pre vremena da okončaju susrete Bešiktaš – Napoli i Benfika – Dinamo Kijev.

Povezana vest:  Navijač Partizana ostao bez oka, drugi teško povređen

Radi se o igračima koji se nalaze na spisku za predstojeći kvalifikacioni duel sa Velsom u Kardifu i prijateljski meč protiv Ukrajine.

-Pričao sam sa Duškom Tošićem. Čini se da je situacija u njegovom slučaju pozitivna. Čekamo dodatne izveštaje, nadamo se da će biti spreman za okupljanje. Sve ide u tom smeru – rekao je Muslin za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

-Što se tiče Ljubomira Fejse i dalje nemamo detaljan uvid u težinu njegove povrede, zbog dodatnih lekarskih pregleda. U ovom trenutku, utisak je da je situacija teža nego kod Tošića. Uglavnom, na spisku za predstojeće mečeve imamo 26 igrača i za sada neće biti naknadnih poziva – dodao je selektor Srbije.

Povezana vest:  Marčelo Lipi: Peške bih otišao u Real

Utakmica izmedju Srbije i Velsa u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. igra se 12. novembra u Kardifu.