Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je danas da je taj klub u velikoj meri stabilizovao svoju finansijsku situaciju i dodao da se nada da će to potvrditi i nadležni organi Evropske fudbalske unije (Uefa).

Terzić je u izjavi dostavljenoj medijima naveo da su predstavnici Uefa finansijskog sektora, u saradnji sa medjunarodnom revizorskom kućom, u ponedeljak obavili najavljenu kontrolu finansijskog poslovanja kluba, a vezano za finansijski fer plej i dobijanje licence za evropska takmičenja.

Povezana vest:  SVETSKA PRVENSTVA, ISTORIJAT, Helmut Šen trener sa najviše utakmica na SP

-Lično sam prezadovoljan onim što smo uradili na planu finansijske stabilizacije FK Crvena Zvezda u poslednje 2,5 godine i načinom na koji smo sve to prezentovali predstavnicima Uefa – rekao je Terzić.

On je naveo da je Zvezda svu traženu dokumentaciju stavila na uvid ovlašćenin revizorima i predstavnicima Uefa i da se sada čekaju zvanični izveštaji.

Povezana vest:  Roma, Ajaks, Bešiktaš i Anderleht u osmini finala LE

-Iako bih se suzdržao od konačnih ocena, mogu da poručim armiji zvezdinih navijača da nemaju razloga za brigu, da je Zvezda domaćinskim i odgovornim poslovanjem u velikoj meri stabilizovala svoju finansijsku situaciju i da je klub na putu konačnog ozdravljenja, što će nadam se zvanično potvrditi i izveštaj nadležnih organa Uefa – rekao je Terzić.

Povezana vest:  Nejmar propušta utakmicu sa Elčeom