Trener fudbalera Mančester junajteda Žoze Morinjo nije želeo da komentariše fotografiju na kojoj je njegov igrač Vejn Runi pod dejstvom alkohola, rekavši da „ono što se dogodi u reprezentaciji, ostaje u reprezentaciji“.

-Moji igrači kada odu da nastupaju za nacionalni tim, pripadaju njemu. Ono što se dogodi tamo, bilo dobro ili loše, mene se ne tiče i ja to ne kometarišem. Ono što se dešava u reprezentaciji, ostaje u reprezentaciji – rekao je Morinjo.

Posle pobede Engleske nad Škotskom (3:0) u kvalifkacijama za Svetsko prvenstvo, Runi je dobio dozvolu da se vrati u klub zbog problema s kolenom, ali je usput svratio na svadbu, sa koje su se u engleskom tabloidu San (The Sun) pojavile fotografije na kojima se kapiten Junajteda i nacionalnog tima vidi u pijanom stanju.

Povezana vest:  Hedl: Ne verujem da će Boateng više igrati za Ganu

-Igrači se nekada s reprezentativnih obaveza vrate jači, nekada su povredjeni, nekada su frustrirani. Nacionali tim je neka potpuno drugačija priča i ona je sada završena – rekao je Morinjo.

Mančester junajted će sutra od 13.30 na stadionu Old Traford dočekati Arsenal u utakmici 12. kola engleske Premijer lige.

-On trenira kao i svi ostali, želi da igra, kao i svi… Spreman je za sledeću utakmicu – zaključio je Morinjo.

Povezana vest:  FK Partizan: Vojvodina namerno izazvala prekid u finalu Kupa