Trener fudbalera Čukaričkog Gordan Petrić rekao je danas da očekuje tešku utakmicu protiv Radnika, pošto je taj klub promenio trenera, zbog čega se očekuje da će promeniti i sastav i igru.

-Ponovo nas čeka teška utakmica s tim sto je Radnik u sličnoj situaciji kao što smo mi bili pre par nedelja. Doveli su novog trenera gospodina (Milorada) Kosanovića, koji ima veliko fudbalsko znanje i iskustvo, tako da će sigurno doći do nekih promena što se tiče njihovog sastava možda i načina na koji su do sad igrali. Mi treba da pokušamo da sprovedemo u delo sve što se dogovorimo u svlačionici i na treningu – rekao je Petrić na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Čukaričkog igraju u subotu od 13 časova u Surdulici protiv Čukaričkog, utakmicu 17. kola Super lige Srbije. Beogradski tim je vezao dve pobede i zauzima 12. mesto na tabeli sa 16 bodova, a Radnik, koji je pretrpeo tri uzastopna poraza, na 13. mestu ima bod manje.

-Ušli smo u jedan ritam. Dobili smo dve utakmice na domaćem terenu posle nezgodnih protivnika kao što je Voždovac i Radnički iz Niša i bilo bi dobro i za igrače i za klub da te dve pobede ‘overimo’. Ako bude sve kao što smo se dogovorili, neće biti problema – dodao je Petrić.

On je naveo da su svi igrači spremni, pošto se od povrede oporavio Obeng Regan, a Dušan Lagator se vraća u tim posle suspenzije zbog žutih kartona. Fudbaler Čukaričkog Darko Bulatović rekao je da se nada pobedi.

Povezana vest:  Janković: Zanima nas samo pobeda protiv Severne Irske

-Naporno smo radili ove nedelje, dobro se pripremali, ulazimo maksimalno motivisani u ovaj meč posle tri pobede (u svim takmičenjima) i nadam se da ćemo osvojiti nova tri boda, koja će nam mnogo značiti u nastavku takmičenja – rekao je levi bek Čukaričkog Bulatović.