Fudbaleri Mančester junajteda igrali su večeras nerešeno 1:1 s Vest Hemom, dok je Sautempton na svom terenu pobedio Everton s 1:0 u poslednjim utakmicama 13. kola engleske Premijer lige.

Vest Hem je dobro počeo na gostovanju protiv Junajteda, do prednosti je stigao već u drugom minutu pogotkom Diafre Sakoa, ali je Mančester u 21. stigao do izjednačenja golom Zlatana Ibrahimovića.

Povezana vest:  ENGLESKA LIGA, Rezultati i tabela četvrtog kola Premijer lige

Mančester je sredinom prvog dela igre ostao bez trenera Žozea Morinja kraj terena, pošto je Portugalac zaradio crveni karton nakon oštrog protesta kod arbitara koji nisu dosudili jedanaesterac nad Huan Matom, već su procenili da je simulirao.

Mančester je i pored toga postepeno uspostavio kontrolu nad utakmicom, ali i pored toga nije uspeo da dođe do pobedonosnog gola.

Povezana vest:  Prvenac Energoprojekta u Fair Play Zlatnoj ligi!

Junajted posle kompletnog 13. kola zauzima šesto mesto na tabeli Premijer lige sa 20 bodova, dok je Vest Hem 16. sa 12.

Sautempton je lako na svom terenu došao do trijumfa, a jedini gol u pobedi nad Evertonom postigao je Čarli Ostin u prvom minutu.

Sautemptonu je ovo prvi trijumf u Premijer ligi posle četiri utakmice bez trijumfa, pa sada zuazima 10. mesto sa 17 bodova, dok je Everton sedmi sa 19.

Povezana vest:  Mediji: Liverpul odustaje od Lalane, okreće se Markoviću