Utakmicama 18. kola sutra se nastavlja takmičenje u Super ligi Srbije, a derbi utakmica igraće se u Novom Sadu, gde fudbaleri Vojvodine dočekuje Partizan, dok će lider Crvena zvezda u četvrtak dočekati Mladost iz Lučana.

Vojvodina je ove sezone zabeležila svih osam pobeda u Novom Sadu uz gol-razliku 21:2, ali je Partizan u seriji od 10 trijumfa na poslednjih 11 utakmica. Oba kluba imaju po 38 bodova, nalaze se na deobi drugog mesta sa šest bodova manje od vodeće Crvene zvezde.

Povezana vest:  Simeone: Poraz je deo igre

To će biti drugi medjusobni duel Vojvodine i Partizana u sezoni, a Novosadjani su u avgustu u Beogradu slavili s 3:1. Utakmica na stadionu Karadjordje igraće se sutra od 18.00.

Lider šampionata Crvena zvezda će u četvrtak od 18.00 na stadionu „Rajko Mitić“ dočekati Mladost iz Lučana u poslednjoj utakmici 18. kola Super lige Srbije.

Crveno-beli od „večitog“ derbija u septembru ne znaju za poraz, pa će protiv Mladosti, koja je ostvarila dve uzastopne pobede, pokušati da nastave seriju dobrih rezultata i zadrže vodjstvo na tabeli. Ekipa iz Lučana zauzima peto mesto u šampionatu Srbije sa 31 bodom.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Pečnik slomio članak, završio učešće na SP

Fudbaleri Čukaričkog nalaze se u usponu forme, a sutra će na Banovom brdu od 13.00 dočekati Novi Pazar koji na poslednjih šest utakmica upisao pet poraza i jedan remi, dok će u istom terminu Borac u Čačku dočekati Voždovac i pokušati da okonča seriju od pet uzastopnih poraza.

Kruševački Napredak će posle dva vezana poraza sutra na svom terenu od 13.00 dočekati Metalac iz Gornjeg Milanovca, a Rad će u istom terminu na Banjici protiv Radničkog pokušati da okonča seriju od četiri utakmice bez trijumfa, a ujedno i Nišlijama nanesu četvrti uzastopni poraz.

Povezana vest:  36. KOLO PRIMERE, Barselona dočekuje Tenerife, Majorka čeka Real

Spartak će u Subotici takodje od 13.00 ugostiti Radnik iz Surdulice, dok će Javor od 15.300 u Ivanjici dočekati Bačku.