Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović rekao je danas da Partizan i njegov tim imaju podjednake šanse u predstojećoj prvenstvenoj utakmici.

-Ekipu sam pripremao kao i za svaku utakmicu i uopšte ne želim da stvaram pritisak da je ovaj meč mnogo bitniji ostalih. Igrači su dobro trenirali i s nestrpljenjem iščekuju meč. Šanse su 50-50 – rekao je Lalatović na konferenciji za novinare.

Vojvodina i Partizan će se sastati u sredu u derbiju 18. kola Super lige. Ekipe imaju po 38 bodova, šest manje od vodeće Crvene zvezde. Lalatović je kazao da nema favorita, da će pobediti hrabrija ekipa koja bude više verovala u sebe i dodao da crno-beli imaju veoma kvalitetan tim, koji je u dobroj formi.

Povezana vest:  Le Gven novi selektor Omana

-Igraju lep fudbal, baš kao i Vojvodina. Biće to derbi za drugo mesto, igramo na našem stadionu i atmosfera u ekipi je jako pozitivna. Imaju nekih problema oko sastava, ali imamo i mi – kazao je Lalatović.

On je naveo da najverovatnije neće moći da računa na Marka Vukasovića, Dušana Mićića, Nenada Gavrića i Bogdana Planića. Lalatović je pozvao navijače da dodju u što većem broju i „daju vetar u ledja“ fudbalerima novosadskog kluba.

Povezana vest:  Zvezda u Lučanima brani prvo mesto

-Igramo mnogo bolje kada imamo vetar u ledja od navijača. Očekujem da će veći deo stadiona biti uz našu Vojvodinu i da ćemo ostvariti povoljan rezultat – rekao je Lalatović.

Utakmica će se igrati sutra od 18.00 na stadionu „Karadjordje“ u Novom Sadu.