Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da je njegovoj ekipi u današnjoj utakmici protiv Voždovca najbitnije bilo da osvoji tri boda.

-Utakmica je bila tvrda, s mnogo duela i borbe, ali je najvažnije da smo mi osvojili tri boda protiv ekipe koja u poslednja tri, četiri kola igra na zaista visokom nivou, ali se i na ovom terenu bolje snalazi – rekao Božović novinarima posle utakmice.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas na krovu Tržnog centra Stadion Voždovac sa 1:0 u 19. kolu Super lige Srbije.

-Nismo se snašli baš najbolje u prvih 15 minuta, a Voždovac je tada preko (Stefana) Dražića lako mogao da povede. U prvom poluvremenu nismo stvorili šansu, bile su samo neke gužve u kaznenom, ali lopta nije mogla ka golu. Poveli smo u drugom na individualni kvalitet Anđelkovića, a potom smo čekali Voždovac na kontre. Mogli smo da postignemo još jedan u finišu, a ne da posle strepimo da ne primimo gol – rekao je Božović.

Povezana vest:  Potvrđena suspenzija Žileu zbog nameštanja

On je dodao da je Mihailo Ristić obnovio povredu, kao i da je zadovoljan igrom Džona Ruiza posle povrede.

Zvezda je ovom pobedom, makar do večeras, uvećala bodovnu prednost na tabeli Super lige Srbije i sada ima 48 bodova, devet više od Partizana i Vojvodine koji svoje mečeve igraju od 18, odnosno 17 časova. Voždovac je 10. sa 21 bodom.

Povezana vest:  Partizan potvrdio: Petrović u Viteseu

Trener Voždovca Ilija Stolica kazao je da njegova ekipa pokušala da se nadigrava sa Zvezdom.

-Čestitam Zvezdi na pobedi. Mi smo danas pokušali da se nadigravamo s njima, pokušali smo da nametnemo neku našu ideju i stil igre. Mogli smo da iskoristimo početno nesnalaženje Zvezde i da povedemo, ali nismo to iskoristili u prvom poluvremenu. Zvezda je potom povela iz prekida na evidentan individualni kvalitet. Pokušali smo potom izmenama da promenimo nešto na terenu, ali nismo uspeli – rekao je Stolica.

Povezana vest:  Doson produžio ugovor sa Totenhemom

On je rekao da ne može da bude nezadovoljan, iako je njegova ekipa izgubila.

-Nemam šta da zamerim igračima, borili su se. Mogu da budem zadovoljan, jer smo ugostili šampiona države na našem krovu i to je istorijski trenutak za ovaj klub. Nadam se da ćemo biti u prilici da još mnogo puta ugostimo Zvezdu i da ispunimo stadion – dodao je Stolica.