Utakmicama vanrednog 21. kola sutra se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije, vodeća Crvena zvezda gostovaće ekipi Radniku, a Partizan će na svom terenu dočekati Spartak iz Subotice. Zvezda će sutra od 16.00 gostovati u Surdulici ekipi Radnika u poslednjoj utakmici jesenjeg dela šampionata, a eventualnom pobedom tim Miodraga Božovića zadržao bi najmanje šest bodova prednosti nad najvećim rivalom.

Radnik će pred svojim navijačima pokušati da se iskupi za poraz od Borca u prethodnom kolu i eventualnom pobedom nastavi borbu za plasman u plej-of Super lige. Crveno-beli su u prvi na tabeli Super lige sa 51 bodom, šest više od drugoplasiranog Partizana, dok je Radnik 13. sa 20.

Povezana vest:  Saša Ilić u slavljeničkoj atmosferi ušao u istoriju Partizana

Partizan će u četvrtak od 16.00 na stadionu u Humskoj dočekati Spartak kom će pokušati da se revanšira za poraz u avgustu, ali će imati i priliku da upiše 15. pobedu na poslednjih 17 utakmica u Super ligi.

Spartak na poslednje četiri utakmice ne zna za poraz, ima po dve pobede i remija, a osvajanjem eventualnih bodova u Beogradu napravili bi veliki iskorak ka plej-ofu šampionata Srbije. Oni trenutno zauzimaju šesto mesto sa 30 bodova, šest više od Rada koji je prvi „ispod crte“ za plej-of.

Povezana vest:  Ibrahimović se oprostio od reprezentacije, Švedjani žale

Novosadska Vojvodina će sutra od 18.00 na stadionu Karadjordje dočekati Čukarički u derbiju 21. kola. Ekipa Nenada Lalatovića porazom od Javora u prethodnom kolu izgubila je korak za „večitim“ rivalima, pa u sutrašnjoj utakmici ima imperativ pobede. Čukaričkom, koji je trenutno 12. na tabeli Super lige, nakon dva vezana poraza potrebni su bodovi kako bi ostao u trci za plej-of.

U derbiju začelja, poslednjeplasirani Novi Pazar od 13.00 ugostiće pretposlednji Borac iz Čačka koji je prethodnog vikenda stigao tek do druge pobede u prvenstvu Srbije, a u istom terminu Bačka će dočekati Rad.

Povezana vest:  Lakazet ostaje u Lionu do 2019.

Radnički posle poraza od Zvezde sutra od 13.00 u Nišu dočekuje Metalac iz Gornjeg Milanovca koji na posledenje četiri utakmice ne zna za pobedu, dok će u istom terminu Voždovac ugostiti petoplasiranuMladost koja na pet utakmica ne zna za poraz, a takodje se Javor sastaje sa Napretkom iz Kruševca.

Naredno 22. kolo Super lige Srbije biće odigran 18. februara 2017. godine.