logo_crvena_zvezdaFK CRVENA ZVEZDA

Počinje pretprodaja sezonskih karata!

 

FK Crvena Zvezda obaveštava sve svoje verne članove, da je od četvrtka 01. jula 2010. godine krenula pretprodaja sezonskih karata za sezonu 2010/2011. Sezonske karte važi će za sve utakmice Jelen Superlige, Lav Kupa i kvalifikacije za Ligu Evrope.

Pretprodaja se odnosi na sve vlasnike sezonskih karata iz sezone 2009/2010, koji će imati pravo kupovine, odnosno obnove svojih sezonskih karata. Svoje pravo moći će da iskoriste po principu vaučerske prodaje u periodu od 01. do 15. jula, u Red Star Šopovima na dobro poznatim adresama u ulici Kralja Milana 23 i na Marakani, kao i u ulici Lole Ribara 14 u Kragujevcu. Potrebno je da se prilikom kupovine, donese prošlogodišnja sezonska karte na uvid.

Povezana vest:  UEFA od EP zaradila manje nego pre četiri godine

Pretprodaja sezonskih karata će se takođe vršiti i u prostorijama kluba, tačnije u prostorijama marketinga na zapadnoj strani stadiona.

Svi članovi koji u periodu od 1.7. do 15.7. izvrše obnovu svoje sezonske karte dobiće vaučer sa dodatnih 10% popusta, što će vaš popust kao članova FK Crvena zvezda u RED STAR ŠOPU činiti čitavih 30%.

Povezana vest:  Hajnkes u utorak saopštava da li nastavlja karijeru

Prodaja novih sezonskih karata za sve one koji nisu vlasnici sezonskih karata iz prethodne sezone kreće 15. jula. Kao i prilikom pretprodaje i za prodaju važi pravilo, da samo članovi FK Crvena zvezda mogu da kupe sezonsku kartu.

FK Crvena zvezda je pripremila popularne cene paketa sezonskih karata:

Sever – 1.000 dinara.

Povezana vest:  Odbijen predlog Terzića za puštanje iz pritvora uz jemstvo

Zapad – 5.000 dinara.

Istok – 2.000 dinara.

Istok porodična 1+1 – 2.500 dinara.

Istok porodična 1+2 – 3.000 dinara.

VIP galerija – 50.000 dinara.