Fudbaleri Intera pobedili su danas na svom terenu ekipu Empolija sa 2:0 u utakmici 24. kola Serije A.

Pobede u današnjim mečevima od 15.00 upisali su i Atalanta, Kjevo i Torino.

Inter je zabeležio 14. pobedu od početka sezone i „popeo“ se na četvrto mesto na tabeli. Empoli je i dalje na 17. poziciji sa 22 boda.

Prednost Interu na današnjem meču doneo je Eder u 14. minutu na asistenciju Rodriga Palasija, a pobedu je potvrdio Antonio Kandreva u 54. minutu.

Povezana vest:  Zvezda zaustavljena u Kragujevcu

Najviše golova bilo je na meču Torina i Peskare pošto je ekipa Siniše Mihajlovića slavila sa 5:3.

Torino je pitanje pobednika rešio već u prvom poluvremenu golovima Jaga Falkea, Arlinda Ajetija i Andree Belotija. Srpski fudbaler Adem Ljajić je u 53. minutu povisio na 4:0, da bi Beloti još jednom zatresao mrežu Peskare osam minuta kasnije.

Povezana vest:  Alves napušta Barselonu na kraju sezone

Peskara je do kraja meča, ipak, uspela da ublaži poraz. Prvo je Ajeti postigao autogol, a potom je Ahmad Benali dva puta pogađao za konačnih 5:3.

Torino je deveti na tabeli sa 35 bodova. Ekipi Siniše Mihajlovića je ovo prva pobeda posle pet kola. Peskara je poslednja sa samo devet osvojenih bodova.

Povezana vest:  Čeh: Mi smo krivi za loše rezultate, a ne menadžer

Fudbaleri Atalante pobedili su Palermo u gostima sa 3:1, a istim rezultatom na gostujućem terenu slavio je i Kijevo protiv Sasuola.

Golove za Atalantu postigli su Andrea Konti i Alehandro Gomes i Brian Kristante, dok je jedini gol za Palermo postigao Ivailo Čočev.

Sva tri pogotka za Kjevo postigao je Roberto Inglese, a strelac za Sasuolo bio je Alesandro Matri.