Trener fudbalera Real Madrida Zinedin Zidan rekao je da pobeda od 3:1 protiv Napolija u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona nije dovoljna za prolaz među osam najboljih.

Real je sinoć na svom terenu pobedio Napoli sa 3:1, golovima Karima Benzeme, Tonija Krosa i Kasemira. Gol za Napoli i to vodeći, postigao je Lorenco Insinje.

„Gol Napolija? Takav je fudbal, možete od početka igrate dobro, a da protivnik ipak postigne gol. Ali, izjednačil smo i vratili se u igru. Rezultat je zaslužen, ali to nije dovoljno za četvrtfinale. Rezultat je dobar, ali nam ne obezbeđuje četvrtfinale“, rekao je Zidan, preneli su španski mediji.

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE ZA LIGU EVROPE, Zeta sutra protiv Sarajeva

Zidan je naveo i da je zadovoljan igrom Hamesa Rodrigesa, kao i Benzeme.

„Hames je naš igrač i zato sam ga uveo, vrlo dobro je odigrao. Benzema je pokazao karakter u odlučujućim trenucima, postigao je gol, ali voleo bih da je postigao još neki, pošto je imao prilike“, naveo je bivši francuski reprezentativac.

Zidan je dodao da je Serhio Ramos dobio udarac još na početku utakmice, ali da ga je izveo pošto je imao žuti karton.

Povezana vest:  Gigs obeležava 20 godina od debija za Mančester junajted

Napadač Napolija Lorenco Insinje rekao da je njegova ekipa dobro odigrala i da će se boriti do kraja.

„Mislim da smo dobro odigrali, pošto svi znamo da je Real Madrid šampion Evrope i sveta, i vodeći u Primeri. Šteta zbog rezultata, ali imamo i drugu utakmicu i borićemo se do kraja“, rekao je Insinje.

Revanš utakmica igraće se u Napulju 7. marta.

Povezana vest:  Stamenković: Dolazimo da se nadigravamo sa Partizanom

„Mislim da je samo rezultat pokazao razliku između nas i Reala. Dokazali smo da možemo da igramo, ali smo napravili previše grešaka. To će nam pomoći da verujemo u sebe i u revanšu“, naveo je Insinje.