Protiv bivšeg predsednika fudbalskog kluba Partizan i privrednika Dragana Djurića podneta je krivična prijava u redovnom postupku.

Policija je danas uhapsila 53 osobe i podnela krivične prijave protiv još 25 ljudi osumnjičenih za više različitih krivičnih dela, posebno zloupotrebe u državnim službama, rekao je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. Djurić je bio predsednik Upravnog odbora Veterinarskog zavoda.

Povezana vest:  Simeone: Ovo je prva velika stranica Metropolitana

-Procenjuje se da su od 2005. godine do danas budžetima Srbije, autonomne pokrajine Vojvodina, lokalnim samouprava i drugim privrednim subjektima te osobe nanele štetu višu od 10 miliona evra – naveo je ministar policije, a saopštio MUP.

Stefanović je dodao da su medju uhapšenima inspektori Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, zaposleni u saobraćajnom preduzeću „Lasta“ Beograd, članovi upravnog odbora Veterinarskog zavoda „Zemun“, kao i 13 policijskih službenika koji su radili na poslovima registracije vozila i odgovorni u javnim komunalnim preduzećima.

Povezana vest:  Debituje Milinković-Savić, povratak Sulejmanija i Tošića