djan_luidji_bufon_rep_italija_1Bufon: Ostajem u Juventusu

 

Sjajan golman Juventusa i italijanske reprezentacije Đanluiđi Bufon (32) odbacio je sva medijska nagađanja da će od sledeće sezone promeniti klub.

Povezivan je Bufona posebno s Mančester Sitijem, čiji su navodno bogati arapski vlasnici bili spremni da investiraju ogromne količine novca u njegovu kupovinu, ali iskusni golman kaže da njegov ostanak u klubu, s kojim je ugovorno vezan do 2013. godine, nije dolazio u pitanje, posebno nakon što su ga navijači uverili koliko žele da ostane.

Povezana vest:  Lalatović: Nemamo para, ali motiva neće nedostajati

-Nisam odbio nikakve ponude jer nisam zapravo ni razmišljao o odlasku iz Juventusa. Kada nema želje za odlaskom besmisleno je gledati ponude i da li je neko zainteresovan za vašu kupovinu. Verujem da je ljubav koju su mi pokazali Juventusovi navijači neizmerna i da nema cene – rekao je Bufon za Sky Sport Italiju.

Povezana vest:  Visoka potražnja za ulaznicama za Mundijal u Brazilu

Komentarisao je i Bufon operaciju leđa kojoj je podvrgnut pre nedelju dana.

-Osećam se mnogo bolje i iako je tek nekoliko dana prošlo od moje operacije, mogu reći da stvari idu na bolje. Bila je to delikatna operacija posle koje je teško praviti dugoročne planove, pogotovo jer su u pitanju nervi. Recimo samo da ću sigurno biti spreman unutar 12 meseci – zaključio je Bufon, čiji povratak na teren stručnjaci predviđaju za tri meseca.

Povezana vest:  Šesti „BELhospice" humanitarni turnir u fudbalu u korak sa Svetskim fudbalskim prvenstvom