vesli_snajder_gol_glavaSnajder: Šteta što je kraj morao da bude skandalozan

 

-Osvojio sam tri titule ove sezone sa Interom, a sada mi je pobegao iz ruku četvrti. Velika šteta, ali mislim da možemo biti ponosni, cela nacija može biti ponosna – reči su kojima se posle finala SP obratio Vesli Snajder.

Da je scenario bio drugačiji i da su Holanđani uspeli da dođu do titule, dugo bismo čekali da neko ponovi takvu sezonu kao Snajder i naniže pet titula. Nije se dogodilo…

Povezana vest:  Butragenjo: Žreb je neugodan, nadam se polufinalu

Snajder je na trenutak ipak po strani pustio ponos i pridružio se saigračima u hajci na Hauarda Veba. Spomenuo je i start Inieste na Marku van Bomelu pre nego je Barsin fudbaler postigao istorijski pogodak.

-Postojao je taj detalj sa Iniestom kada je udario Van Bomela. Četvrti sudija je sve video i rekao je da je vidio, ali ako je tako, onda je to trebalo biti za crveni karton.

Povezana vest:  Berluskoni 25 godina na čelu kluba, najavljuje još 25

Takođe, Snajder tvrdi da je u napadu uoči Iniestinog gola Holanđanima trebao biti dosuđen korner, ali sudije to nisu videle.

-Prvo je obrambeni zid dirao loptu, onda i golman, pa je bio očigledni korner. Skandalozno je što je sve moralo da završi na ovakav način.