Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop ocenio je da je trijumf u današnjem meču protiv Barnlija prva pobeda u „ružnoj utakmici“ za njegov tim.

„Ovo nam je prva ružna utakmica koju smo dobili. Svidelo mi se na kraju, jer ranije nismo dobijali ovakve mečeve, a sada jesmo. Barnli je uvek bio tu, bilo je napeto i morali smo da se borimo. Imali smo svoje trenutke, nismo gol u prvom poluvremenu postigli samo zbog sreće“, rekao je Klop posle meča.

Povezana vest:  KUGLANJE, Zavarko pobedio u Svetskom kupu, Ljubenkovićeva „srebrna“, bronza Kovačiću!

Liverpul je pobedio 2:1 posle preokreta, a pobednički gol postigao je Emre Džan.

„Emre je postigao čudesan gol. Jasno je da moramo da nekoliko stvari radimo bolje. Nismo bili u svom apsolutno najboljem izdanju, ali smo se borili. Bilo je pomalo i čudno. Nije ovo baš utakmica za pamćenje, ali su tri boda vrlo lepa“, rekao je Klop.

Povezana vest:  NEMAČKA LIGA, Rezultati i tabela devetog kola Bundes lige

Trener Barnlija Šon Dajk rekao je da je njegovom timu teško pao poraz, jer je ceo tim igrao stvarno dobro i imao je vođstvo.

„Teško je sada. Njihov prvi gol nismo baš morali da primimo pred kraj poluvremena, a drugi je razočarenje, jer smo se baš dobro predstavili. Trebalo nam je samo malo sreće usput“, rekao je Dajk.

Povezana vest:  LIGA EVROPA, KVALIFIKACIJE, Poraz Zaglebja kod kuće, domaćini zakazali