Utakmicama 27. kola predstojećeg vikenda nastavlja se takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije, Crvena zvezda gostuje Čukaričkom, dok Partizan na svom terenu igra protiv Voždovca. Prvi meč 27. kola Super lige Srbije igra se u danas od 17.00 u Novom Pazaru gde istoimeni superligaš dočekuje Radnik.

Oba tima vode veliku borbu za opstanak u Super ligi. Novi Pazar je u prvih pet kola prolećnog dela šampionata upisao jednu pobedu, dva remija i dva poraza, a u današnji duel ulazi posle remija protiv Radničkog u Nišu.

Ekipa iz Surdulice je u prethodnom kolu izgubila od Napretka. Novi Pazar je poslednji na tabeli domaćeg šampionata sa 17 bodova, odnosno ima četiri manje od Radnika.

Povezana vest:  Konte: Nastavljamo da pišemo istoriju

Derbi meč 27. kola Super lige Srbije igra se u nedelju od 15.00 na Banovom brdu gde Čukarički dočekuje Zvezdu. Čukarički beleži sjajne rezultate u prolećnom delu Super lige Srbije, pošto ostvario četiri pobede uz jedan remi. Ekipa Nenada Lalatovića je u prethodnom kolu posle preokreta slavila protiv Borca u Čačku. Identičan učinak u prvih pet kola imaju i crveno-beli.

Zvezda je prva na tabeli sa 67 osvojenih bodova, odnosno ima šest više od drugoplasiranog Partizana. Čukarički je trenutno deseti sa 33 boda.

Povezana vest:  Valverde: Mesi uvek iznenađuje

Fudbaleri Partizana u subotu od 17.00 dočekuju ekipu Voždovca. Crno-beli su na startu prolećnog dela šampionata upisali četiri pobede i jedan remi, a u duel protiv Voždovca ulaze posle pobede nad ekipom Mladosti. Ekipa iz Humske je druga na tabeli sa 61 bodom.

Voždovac je vezao tri uzastopne pobede, a u prethodnom kolu je ubedljivo savladao Bačku sa 4:0. Trenutno zauzima sedmo mesto sa 37 bodova.

U subotu su na programu još četiri meča, a sastaju se Bačka – Radnički Niš, Spartak – Borac, Javor – Metalac i Rad – Napredak. Fudbaleri Vojvodine i Mladosti zatvoriće 27. kolo Super lige Srbije. Ta utakmica se igra u nedelju od 17.00 u Novom Sadu.

Povezana vest:  Basta: Nije Kolumbija samo Falkao

Parovi 27. kola Super lige Srbije:

Petak:

Novi Pazar – Radnik (17.00)

Subota:

Bačka – Radnički Niš (14.00)

Spartak – Borac (14.00)

Javor – Metalac (17.00)

Partizan – Voždovac (17.00)

Rad – Napredak (17.00)

Nedelja:

Čukarički – Crvena zvezda (15.00)

Vojvodina – Mladost (17.00)