Reprezentativci Srbije u fudbalu u dobrom raspoloženju su doputovali danas u Tbilisi, gde će se sastati sa Gruzijom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Srpsku delegaciju je posle tročasovnog čarter leta dočekalo sunčano vreme, a temperatura je 14 stepeni.

Pored reprezentativaca predvodjenih selektorom Slavoljubom Muslinom, u Gruziju su izmedju ostalih doputovali prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza, sportski direktor Goran Bunjevčević i drugi, uključuju počasnog predsednika te organizacije Tomislava Karadžića.

Povezana vest:  Pobede Vulverhemptona i Stouka

Reprezentativci Srbije će večeras trenirati na stadionu na kom će se igrati susret, a kući će se vratiti odmah posle sutrašnje utakmice.

Utakmica će početi sutra u 18.00 po srednjoevropskom vremenu. Igraće se na stadionu Dinamo arena u Tbilisiju, čiji je kapacitet 54.549 mesta. Očekuje se da će utakmicu na stadionu gledati oko 30.000 ljudi.

Povezana vest:  OFK Beograd želi da prekine lošu seriju na svom stadionu

Srbija posle četiri kola zauzima drugo mesto na tabeli Grupe D sa osam bodova, dok petoplasirana Gruzija ima dva. Prva na tabeli je Irska sa 10, Vels ima šest, Austrija četiri, dok je poslednja Moldavija sa jednim.

FOTO: FSS