Trener fudbalera Mančester junajteda Žoze Morinjo stigao je danas u Zagreb gde će pokušati da dogovori transfer Ivana Perišića iz Intera na Old Traford, preneli su hrvatski mediji.

Morinjo je već počeo da slaže tim za sledeću sezonu, a jedan od igrača koje pod svaku cenu želi da dovede na Old Traford je krilni igrač reprezentacije Hrvatske.

Povezana vest:  Pogba: Mi smo Juventus i možemo protiv Bajerna

Prema pisanju engleskih medija, Morinjo je za igrača Intera spreman da plati čak 40 miliona evra čime bi Perišić postao najskuplji hrvatski fudbaler u istoriji.

Portugalski stručnjak je stigao u Zagreb i iskoristio priliku što Perišić ne igra meč protiv Ukrajine u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo zbog crvenog kartona, piše Hina. I pored toga što nema pravo nastupa, selektor Ante Čačić je pozvao igrača Intera najavivši da će igrati celu utakmicu protiv Estonije u utorak u Talinu.

Povezana vest:  Luis Enrike hitno operisao slepo crevo

Morinjo je u Zagreb doputovao u društvu Predraga Mijatovića koji je iskoristio priliku i posetio svog prijatelja iz igračkih dana, a sada predsednika Fudbalskog saveza Hrvatske Davora Šukera.

Mijatović je obišao prostorije HNS-a, a njih dvojica razgovarala su i o drugim fudbalskim temama.

Morinjo je nekoliko sati pre početka utakmice između Hrvatske i Ukrajine poželeo da se prošeta po Zagrebu, ali su ga već na izlasku iz hotela dočekali novinari i fotoreporteri nakon čega se vratio u hotel.

Povezana vest:  Troicki poražen na startu turnira u Monte Karlu