harry redknappHari Redknap na klupi Totenhema do 2013

 

Totenhemov menadžer Hari Redknap potpisao je dvogodišnje produženje ugovora koje će ga za klub s White Hart Lanea vezati do 2013. godine.

Prošle je sezone Redknap odveo Spurse do četvrtog mesta u Premiershipu i time do kvalifikacija za Ligu šampiona, a nakon takvog uspeha za njim je vladalo veliko interesovanje, među ostalim i bogatog Al-Ahlija iz Dubaija, a spominjalo ga se i kao mogućeg novog engleskog selektora.

Povezana vest:  Terzić: Od skorog gašenja do LŠ, nezabeležen put

Zato su iz kluba požurili novim ugovorom da vežu 63-godišnjeg menadžera.

-U klubu smo oduševljeni što možemo da objavimo da smo produžili ugovor s menadžerom Harijem Redknapom do 2013. godine. U svojoj prvoj punoj sezoni na klupi kluba Hari nas je odveo do četvrtog mesta, našeg najboljeg plasmana od osnivanja Premierlige, uz mogućnost takmičenja u Ligi šampiona – stoji između ostalog u saopštenju Spursa.

Povezana vest:  Predsednik Nikolić čestitao titulu omladincima Srbije

Prethodni je ugovor Redknapa vezao do juna 2011. godine, ali kako je u njemu postojala opcija dvogodišnjeg produženja, sada su je Spursa odlučili da je iskoriste.

Redknap je pre Spursa u karijeri trenirao Bornemut, Vest Hem, Portsmut i Soutempton, a prošle je sezone imenovan za najboljeg menadžera Premiershipa u izboru njegovog glavnog sponzora Barclaysa.