Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović rekao je da je njegova ekipa još daleko od plasmana na Svetsko prvenstvo i istakao da ne sme da joj se ponovi današnje prvo poluvreme protiv Gruzije ako želi u Rusiju na Mundijal.

„Još smo daleko od Rusije. Ovo prvo poluvreme treba da nas probudi, treba da znamo da smo danas mogli da izgubimo mnogo toga, mogli smo sada da stojimo ovde i da se kajemo. To ne sme da nam se ponavlja ako želimo u Rusiju. Mislim da imamo potencijal i u narednoj utakmici protiv Velsa moramo da odigramo najbolju utakmicu do sada“, rekao je Ivanović novinarima u Tbilisiju.

Povezana vest:  I Real Madrid kreće u lov na Džeku

Srbija je večeras pobedila Gruziju sa 3:1 i tako ostvarila treću pobedu u pet utakmica kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

„Svi smo prezadovoljni ovom pobedom. Nije utakmica za pamćenje, ali smo pobedili i nastavljamo dalje. Sve ide svojim tokom, na pola pola kvalifikacija imamo 11 bodova, a u narednih pet utakmica imamo tri kući… Ima još mnogo da se igra, ali je dobro što sve zavisi od nas“, rekao je Ivanović.

Povezana vest:  Mihajlović: Bio sam blizu dogovora sa Romom

Izabranici Slavoljuba Muslina su odigrali loše prvo poluvreme, ali su u nastavku uspeli da preokrenu rezultat i upišu nova tri boda.

„Mislim da nas je poremetio gol, uticao je na naše samopouzdanje. Mislim da je ovo prvo poluvreme definitivno najlošija partija u ovim kvalifikacijama. Ali, ja sam ovde dovoljno dugo da mogu da kažem da je ovakve utakmice naša ekipa u 90 odsto slučajeva gubila. Danas smo dobili utakmicu“, rekao je Ivanović.

Povezana vest:  Đukić: Vrhunska sezona završena osvajanjem Kupa

„Sve će brzo da se zaboravi, ali u našim glavama mora da ostane prvo poluvreme, moramo da zapamtimo greške, ne smemo da ih ponavljamo ako želimo na Svetsko prvenstvo“, dodao je kapiten reprezentacije.

PHOTO: FSS