Predsednik Partizana Milorad Vučelić rekao je da bi voleo da taj fudbalski klub izvuče pouke posle dobijanja dozvole da igra evropska takmičenja sledeće sezone.

-Držali smo se istine. Teškoće smo nasledili. Partizan je najznačajnija sportska institucija. Voleo bih da se iz ovoga izvuče nauk i pouke, da se svi trudimo. Nadam se da će ovo biti podstrek igračima i stručnom štabu – rekao je Vučelić za TV Partizan.

Povezana vest:  Vest Hem otpustio trenera Slavena Bilića

Sud za sportsku arbitražu (CAS) saopštio je da će Partizan moći da igra Evropu pošto je postignut sporazum sa Evropskom fudbalskom unijom (UEFA). Vučelić je zahvalio svima koji su pomogli da se Partizanu ukine suspenzija.

-Hvala, pre svega, predsedniku UEFA Aleksandru Čeferinu na velikom i dobrom angažmanu. Moram da istaknem veliku ulogu Zoranu Lakoviću, takodje i predsedniku FSS Slaviši Kokezi, advokatskoj kancelariji ‘Damnjanović’ i premijeru Srbije Aleksandru Vučiću – kazao je Vučelić.

Povezana vest:  Klose: Moraću naporno da radim, ako želim na SP

On je rekao da su vesti iz Lozane „očekivane“ i „lepe za partizanovce“ i poručio da „ne treba posustajati dok traje borba“.