Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo rekao je danas da je zadovoljan golovima koje je postigao protiv Bajena iz Minhena u četvrtfinalu Lige šampiona i da se nada da će biti dvostruki strelac i u revanšu u Madridu.

„Pre utakmice sam znao da nas čeka težak posao, znao sam da će Bajern ući jako u utakmicu. Ali, kada su promašili penal bio sam uveren da će se moja ekipa ohrabriti i da će drugo poluvreme biti naše. Postigao sam golove, ali to je mogao da uradi i neki drugi igrač. Opisaću golove jednom rečju – sjajno. Ti golovi su posebni jer smo gubili i bilo nam je teško da se vratimo u utakmicu“, rekao je Ronaldo za klupski sajt.

Povezana vest:  NEMAČKA LIGA, Ubedljive pobede Dortmunda, Herte i Bajera

Real je u sredu u Minhenu posle preokreta pobedio Bajern sa 2:1, u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona. Ronaldo je bio dvostruki strelac i postao je prvi igrač koji je postigao 100 golova u takmičenjima čiji je organizator Evropska fudbalska unija (Uefa).

„Srećan sam što sam postigao dva gola koji su pomogli Realu da pobedi. Nadam se da ću postići još dva na našem stadionu“, dodao je portugalski reprezentativac.

Povezana vest:  Duža pauza za Abu Dijabija?

Revanš utakmica na programu je u sredu od 20.45 u Madridu.

„Imamo malu prednost i nadam se da će navijači biti uz nas, pošto nas čeka teška borba. Nadam se da ćemo pobediti i plasirati se u polufinale. Trener (Zinedin Zidan) je dobro obavio posao sa rotacijama u ekipi i spremni smo za revanš“, rekao je Ronaldo.

Povezana vest:  Levin: Razočaran sam, jer nismo pobedili

Ronaldo je postigao 98 golova u Ligi šampiona, 82 za Real i 16 za Mančester junajted. Iza njega je Lionel Mesi iz Barselone sa 94 gola u najelitnijem evropskom takmičenju.