milos_trifunovic_fk_zvezdaTrifunović: Dobra provera

 

Miloš Trifunović je na meču sa Ridingom bio usamljen u špicu napada i dobro se nosio sa iskusnim defanzivcima bivšeg engleskog premijerligaša. Naš napadač je pred kraj imao odličnu priliku za 2:2, ali je golman spasao siguran gol, što je posle rezultiralo Zvezdinim porazom.

– Protiv Ridinga smo imali pravu proveru, naročito igrači koji imaju manju minutažu. Ušli smo dobro protiv odličnog protivnika, poveli 1:0, ali smo kasnije iz naših grešaka primili golove. Jeste da smo izgubili, ali mislim da ne trebamo da se puno osvrćemo na rezultat. Na nama je da radimo kao i do sada i nema sumnje da ćemo biti spremni za start sezone 29. jula – kazao je Miloš Trifunović.

Povezana vest:  Dejan Stanković u konkurenciji za najlepši gol godine

Crvena zvezda se posle nekoliko godina ponovo sastala sa klubom sa Ostrva i nema sumnje da je oštra igra nešto novo, pogotovu za mlade fudbalere.

– Tokom svih 90 minuta igralo se oštro i na ivici crvenog kartona. Znali smo da će biti tako, pa smo i mi ušli spremni da odgovorimo na igru protivnika. Stil koji gaje je zasnovan na dugim loptama, na jake napadače, čemu je naš mladi i kombinovani sastav uspeo koliko je mogao da se suprostavi. Uz ovo iskustvo ćemo nastaviti da treniramo i dižemo formu – zaključio je Trifunović.

Povezana vest:  Juventus dobio derbi protiv Intera