Kako prenose svi svetski mediji, zvezda Real Madrida, superstar Kristijano Ronaldo  naredio je svojoj devojci Georgini Rodrigez da prestane sa sumanutom oraganizacijom žurki, nakon poraza od 3:2 koji je njegov klub doživeo od rivala Barse.

Sve je obećavalo da će to biti još jedan sjajan vikend, kada je Real Madrid ugostio Barsu u El Klasiku, međutim završilo se razočaravajuće kada je Lajonel Mesi odneo pobedu za Barsu rezultatom 3:2.

Umesto da slave pobedu, u koju niko nije ni sumnjao, Ronaldo je još morao da se suoči sa Mesijevim trijumfom- jubilarnim 500. golom u karijeri, koji je ovaj postigao za Barsu.

Povezana vest:  ENGLESKA, KUP, Čelsi i Junajted režirali novu dramu na Stamford Bridžu

Kako prenose neki portugalski mediji, Georgina Rodrigez organizovala je party koji je trebalo da  se odigra u Ronaldovom domu u Madridu, odmah nakon završenog meča  i samouvereno očekivane pobede. Na žurku su bili pozvani bukvalno svi, od Ronaldovih saigrača, uprave kluba do mnogih slavnih ličnosti.

Kako do pobede nije došlo, gubitak od La Liga rivala svima je teško pao, a posebno Ronaldu, koji je devojci furiozno naredio da žurku otkaže i ne samo to, naredio je da joj ne padne na pamet da organizuje bilo koje drugo slavlje, kada su velike utakmice pred njim.

Povezana vest:  Sampdorija i Palermo i dalje u trci za Ligu šampiona

Sigurno je strašno bilo izgubiti, ali kako li je teško tek bilo rasterati goste ili pozivati ih telefonom? To samo zna Georgina.

Ronaldo i Georgina zabavljaju se tek sedam meseci, a zajedno su se pojavili i na Best FIFA Football Awards u januaru sa Kristijanovim sinom.

Rodrigezova provodi dosta vremena sa Ronaldovom majkom Dolores Aviro, ali će u bliskoj budućnosti morati da se odrekne uloge glavne domaćice žurki. Sve dok Ronaldo to ponovo ne odobri.

Povezana vest:  Bundesliga obara rekorde u gledanosti

Iako su mnogi očekivali da će se Ronaldo slomiti pod pritiskom, da obavestimo dušebrižnike, da je to praktično nemoguće, jer nije slučajno baš ovaj veliki sportista odabran da bude prezenter TAG Heuer motoa #DontCrackUnderPressure, jer biti poražen je sastavni deo u igri pobeđivanja.

PHOTO: TAG Heuer