Predsednik Partizana Milorad Vučelić rekao je danas da svi u tom fudbalskom klubu „dišu kao jedan“ i da se nada da će se uspešno nastaviti serija crno-belih od 30 utakmica bez poraza.

-Drago mi je što Partizan ponovo diše kao jedan, od igrača, stručnog štaba, do uprave kluba. Partizan je 30 utakmica neporažen, a u tri derbija ima dve pobede i remi. Želimo da nastavimo sa ovim rezultatima, svesni da će biti teškoća, da će biti poraza, ali neka to bude posle novih 30 utakmica – rekao je Vučelić pred delegatima Skupštine Partizana.

Vučelić je govorio i o odluci Evropske fudbalske unije (UEFA) da Partizan ne igra evropska takmičenja, koja je posle poništena.

-To je bio veliki udarac za Partizan, našli smo se pred žestokom paljbom ljudi koje vole Partizan, ali dobrim delom i neprijatelja Partizana i medija, koji su tražili da izvršimo kolektivno samoubistvo – kazao je Vučelić.

Vučelić je naveo da je mladi štoper Nikola Milenković prodat Fiorentini za 5.100.000 evra, bez učešća menadžera u pregovorima.

Povezana vest:  Inter sa Vidićem osvojio sva tri boda na Sardiniji

Takodje, rekao je da je „došlo do poravnanja“ kada je reč o transferu Andrije Živkovića i da je Partizan „na dobrom putu da izadje iz svega toga“. Skuština je usvojila novi Statut tog fudbalskog kluba, u kom je usaglasila odredbe sa zakonom o sportu.

Potpredsednik kluba Vladimir Vuletić rekao je za TV Partizan da je „živeti u dosadnoj državi i raditi u dosadnom klubu ono čemu svi težimo“, govoreći o tome što je Skupština trajala kratko, bez podela poput onih na prethodnim.

Povezana vest:  Eto: Niko kao Murinjo