ratko_dostanic_trener_fk_crvena_zvezdaKVALIFIKACIJE ZA LIGU EVROPE

Dostanić: Naš cilj se zna

 

Fudbaleri Crvene zvezde 29. jula i 5. avgusta, sastaće se sa slovačkim Slovanom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Žreb u Nionu nije bio naklonjen crveno-belima, obzirom da su od svim mogućih protivnika, izvukli najtežeg, višesturkog šampiona i najtrofejniji klub Slovačke.

– Slovan je dobra ekipa i klub koji je u svojoj istoriji napravio zapažene rezultate u Evropi. Ipak, ne plašimo se nikoga, nemamo izbora, jer se naši ciljevi znaju. Za svakog protivnika smo se spremali, pa i za ovog, možda i najtežeg. Nemamo previše vremena za spremanje, uradićemo što bolji skauting i posle je na nama da damo sve od sebe da ih eliminišemo – prva je reakcija Ratka Dostanića posle žreba.

Povezana vest:  VESTI IZ FUDBALA, Francuska

Slovan možda jeste najteži protivnik koji je mogao da zapadne Crvenoj zvezdi, ali Slovaci imaju možda i više povoda da razmišljaju o najtrofejnijem srpskom klubu.

– Iz dana u dan smo sve jači. Radimo veoma dobro i što je najvažnije, igrači su željni da ostave trag u Evropi. Daćemo sve od sebe da tako i bude. Isto tako znamo i da naši navijači jedva čekaju da vidi svoje ljubimce na Marakani i sigurno da se uz njih naše šanse povećavaju – zaključio je Dostanić.

Povezana vest:  Fudbaleri Zvezde skupili novac za 4.000 brzih testova