Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da ne želi da komentariše izjave pojedinaca iz Partizana i naveo da „svi dobro znaju“ šta se radilo u Srbiji od 1992. godine do danas.

-Ignorisanje je najbolja stvar. Kada nekog ignorišete, on se nervira. Ne želim uopšte da pominjem ikoga da ne bih ikome davao priliku da mi odgovara ili pravi saopštenja. Svi u Srbiji vrlo dobro znaju ko je šta i kako radio svih ovih godina, od 1992 – rekao je Božović na konferenciji za novinare.

Povezana vest:  AMSTEL NASTAVLJA SARADNJU SA UEFA KROZ SPONZORSTVO LIGE EVROPE

Poslednjih nedelja srpski fudbal obeležavaju novi skandali i međusobna prepucavanja čelnika klubova, posebno Crvene zvezde i Partizana. Partizan je u četvrtak na zvaničnom sajtu objavio pa povukao snimak sa komentarom autora u kom je Zvezda, između ostalog, nazvana kriminalnim kartelom.

Zvezda će u subotu gostovati Voždovcu u 34. kolu Super lige, posle kog želi da sačuva vodeću poziciju na tabeli srpskog prvenstva.

-Neće nam biti lako na stadionu Voždovca, pre svega zbog veštačke trave na koju nismo toliko navikli. Nadam se da ćemo brzo da se priviknemo, odigramo dobru utakmicu i tako se približiti na još tri koraka do titule – kazao je Božović.

Povezana vest:  Prvi meč na šampionatu sveta 2014. u Sao Paulu

Trener crveno-belih je naveo da ga ne opušta to što naredni protivnik nema pobedu u plej-ofu.

-Voždovac je uspeo da se plasira u plej-of dobrim igrama. To što nemaju pobedu ne znači ništa jer se u sportu završavaju sve serije, i pozitivne i negativne. Ne smemo da razmišljamo u tom pravcu – dodao je on.

Zvezda neće moći da računa na suspendovanog Gelora Kangu, kog će najverovatnije menjati Nenad Milijaš. Neće igrati i Nemanja Milić zbog povrede, a Božović je rekao da je „sve moguće“ kada je reč o formaciji, pa i da njegova ekipa igra sa dva špica.

Povezana vest:  Fudbaleru prete sankcije jer je šutnuo sovu na utakmici

Božović je kazao da Voždovac ima mnogo brzih igrača i da je na njegovoj ekipi da to neutrališe, kako protivnik ne bi iskoristio vrline i kaznio je. Utakmica će se igrati sutra od 17.00 na stadionu u Zaplanjskoj.