cesc_fabregasArsen Venger: Fabregas ostaje i gotovo!

 

Francuski fudbalski stručnjak Arsen Venger odlučio je da stane na kraj medijskim nagađanjima oko mogućeg transfera kapitena ekipe Ceska Fabregasa (23) u redove Barselone.

-Uvek sam govorio da želim da Fabregas ostane. On je za nas užasno važan igrač, on je naš kapiten i naravno da ga želimo u klubu. To je razlog zašto uopšte nismo osluškivali ponude. Mislim da smo dovoljno jasno pokazali svoju privrženost i ljubav prema Cesku – rekao je Venger.

Povezana vest:  Van der Vart: Modrić je ključni igrač Reala

Fabregas je ugovorom vezan za Arsenal do 2015. godine, ali to nije sprečilo medijsku kampanju u Španiji oko njegovog transfera u Barselonu. U kampanji su učestvovali igrači Barselone, ponavljajući koliko će se Cesk dobro uklopiti u njihov sastav, a navlačili su mu čak i Barsin dres prilikom proslave titule svetskog prvaka koji je osvojila španska reprezentacija.

Povezana vest:  Mundijal pretvorio knjigu o Dijegu Maradoni u bestseler

-Mi možemo samo uticati na naše ponašanje, ne na tuđe. Nije prijatno slušati o tome svaki dan, ali moramo živeti sa takvim špekulacijama. Uveren sam da Cesk voli Arsenal. Pokazao je svoju ljubav prema klubu već u brojnim situacijama i uveren sam da će cela priča da završi ovde.