ognjen_koroman_kznKoroman: Opravdali smo očekivanja

 

Fudbaleri Crvene zvezde su u subotu remizirali sa prvakom Turske, ekipom Burse. Iako su do rezultata 2:2 došli u 90. minutu, po prikazanoj igri i prilikama, bili su bliži pobedi. Ognjen Koroman je posle Irana, odigrao i drugu utakmicu po povratku u Zvezdu i postigao prvi pogodak već u 2. minutu meča.

Povezana vest:  EURO 2012, Karagunis odveo Grčku u četvrtfinale

– Imajući u vidu da smo u još uvek fazi priprema, mogu da kažem da smo odigrali dosta dobro. Evidentno je da su nam noge još uvek „teške“, pogotovo meni, obzirom da mi je ovo tek druga utakmica na pripremama. Imamo još skoro dve nedelje do starta sezone, do kada ćemo sigurno biti još bolji – jasan je Ognjen Koroman.

Povezana vest:  Murinjo: Čelsijevi navijači su previše tihi

Zvezdina „devetka“ u svojim nogama ima dosta jakih utakmica, kakav je sigurno bio i meč sa Bursom.

– Bursa je prvak Turske i učesnik Lige šampiona, što dovoljno govori o njima. Nema sumnje da je u ovom trenutku odmeravanje snage sa njima dobro došlo. Mislim da smo na pravi način nosili Zvezdin grb i da smo opravdali očekivanja. Na ovim pripremama imamo jako teške provere, kakva je će biti i ona u sredu protiv Hanovera. Daćemo sve od sebe da i protiv Nemaca pokažemo još bolju partiju i pobedimo – zaključio je Koroman.

Povezana vest:  Ðurić: U Srbiji svi igraju fudbal, Partizan osvaja titule