Pomoćni trener Čukaričkog Dragan Šarac rekao je da su njegovi fudbaleri učinili sve da pobede Rad danas, ali da nisu uspeli.

„Čestitam Radu na pobedi. Mi smo u utakmicu ušli rasterećeno. Nismo imali rezultatski značaj. Momci su pokušali da dođu do pobede, dali su sve od sebe, ali nisu uspeli. Propustili smo nekoliko dobrih prilika u prvom delu, da bi šef u drugom dao priliku mlađim igračima. Pokušavali smo do kraja, stiskali protivnika, ali se Rad branio dobro“, rekao je Šarac novinarima posle meča.

Povezana vest:  Grupa A: Pobede Atletika i Dortmunda

Rad je pobedio u gostima 1:0 u poslednjem kolu Super lige Srbije.

„Na nama je da se prestrojavamo za sledeću sezonu. Igrači su od sutra na odmoru, a okupljanje će biti negde oko 10. juna. Nadamo se boljoj sezoni u kojoj ćemo se boriti za vrh tabele“, rekao je Šarac.

Trener Rada Nebojša Petrović rekao je da oseća veliko poštovanje prema Čukaričkom.

Povezana vest:  Azar: Detalji će odlučiti šampiona

„On svima nama u Super ligi predstavlja uzor i žao mi je što nije bio u plej-ofu, jer po kvalitetu to zaslužuje, kao i da nas predstavlja u Evropi. Ima fantastičan stil igre, evropski, uz sjajne manire u organizaciji“, rekao je Petrović.

On je takođe ocenio da je utakmica bila opuštena, ali je priznao i da je tim imao sreće.

Povezana vest:  Krunić traži pobedu Jagodine kod kuće

„Utakmica je bila opuštena i iz ugla Čukaričkog, ali i Rada. Imali smo dosta sreće, jer je Čukarički imao svoje šannse, ali ih nije iskoristio, a mi smo na kraju uspeli da privedemo utakmicu kraju. Oba tima su u drugom delu pokazali da imaju kvalitet koji nije iskorišćen u potpunosti tokom prvenstvu“, rekao je Petrović.