baloteli_interBaloteliju poručili da može da ide jer kupuju Forlana

 

Mario Baloteli, Interov fudbaler koji će uskoro napuniti 20 godina, već dugo sa nalazi na „tankom ledu“ u ekipi aktuelnog prvaka Italije i Evrope. Mnogo puta Inter je bio spreman da digne ruke od ovog igrača teškog karaktera, a ovog leta su se takođe automatizovale priče o njegovom mogućem odlasku. Zov dva Mančestera – Junajteda i Sitija, sve je jači, a javlja se i Čelzija kao potencijalni kupci ovog fudbalera. Cena se u kontekstu, ova tri kluba, vrti oko 30 miliona funti.

Povezana vest:  FRANCUSKA LIGA, Rezultati i tabela 2. kola

Inter je, po navodima italijanskih medija, trenutno opet spreman na Balotelijev odlazak, jer na drugoj strani već krči put prema transferu, odnosno, igraču koji bi mogao da ga zameni. Iako ima 31 godinu u Interu misle da će u Urugvajcu Dijegu Forlanu dobiti konkrentijeg, boljeg i za svlačionicu primerenijeg igrača. Madridski Atletiko nije imun na prodaju svog najboljeg strelca, i potražuje „samo“ 20 miliona evra.

Povezana vest:  Ćurčić: Pokušaćemo da uvidimo kvalitete i nedostatke

Podsetimo da je Forlan postigao pet pogodaka za Urugvaj tokom nedavnoga Svetskog prvenstva, a na Mundijalu je proglašen za najboljeg igrača.