Fudbalski klub Radnički iz Niša saopštio je danas da pregovara sa nekolicinom trenera u zemlji i inostranstvu, da će javnost o rezultatima pregovora biti obaveštena za desetak dana i pozvao je medije da ne objavljuju dezinformacije.

Radnički je naveo da iskreno poštuje interesovanje medija za izbor novog trenera, ali je zamolio sve „da se suzdrže od odbjavljivanja dezinformacija“.

-Sednica Upravnog odbora kluba održana je juče, ali na njoj nije prezentovan novi trener. Glavna tema razgovora bila je analiza postignutog u proteklom prvenstvu, ali i budući koraci našeg kluba. Trenutno se pregovara sa nekoliko trenera u zemlji i inostranstvu i kada budu budu završeni javnost će biti obaveštena o ishodu. Zamolili bismo medije da ne licitiraju sa imenima navodnih trenera sa kojima se i ne pregovara, pogotovo kada se ima na umu da su članovi stručnog štaba i igrači na odmoru do 10. Juna – navodi se u saopštenju.

Radnički je sezonu u Super ligi Srbije završio na petom mestu na tabeli.

Povezana vest:  Liverpul ide u LŠ, stotka Sitija

-U svakom slučaju, javnost će za desetak dana biti obaveštena o rezultatima pregovora i verujemo da će novi trener biti po ukusu kompletnog stručnog štaba i igrača, ali i navijača – saopštio je Radnički.