Dosadašnji trener fudbalera Partizana Marko Nikolić podneo je danas neopozivu ostavku na tu funkciju, saopštili su crno-beli.

-U iskrenom i prijateljskom razgovoru koji je Marko Nikolić vodio sa Upravom Partizana, istakao je da oseća potrebu za novim profesionalnim i ličnim izazovom – navodi se u saopštenju Partizana.

Nikolić se zahvalio Upravi crno-belih na saradni, kao i uslovima koji su mu pruženi.

Povezana vest:  Liverpul i Mančester siti zakazuju mečeve u Južnoj Africi

-Podvukao je svoje zadovoljstvo činjenicom da su sve strukture Partizana omogućile, u domenu svojih mogućnosti, potpuno autonoman rad koji je krunisan zajedničkim osvajanjem oba trofeja, Super lige i Kupa Srbije. Veliku zahvalnost je uputio svim svojim saradnicima u stručnom štabu, zaposlenima, igračima i fantastičnoj partizanovoj publici na izuzetnoj podršci, bez koje ostvareni ciljevi ne bi bili dosegnuti – navodi se u saopštenju crno-belih.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Barselona protiv Milana brani evropski tron

Nikolić je ove sezone sa Partizanom osvojio „duplu krunu“, pošto je trijumfovao u Super ligi Srbije i Kupu Srbije, pobedivši u finalu Crvenu zvezdu. Dnevne novine „Sportski žurnal“ danas su objavile da je Nikolić blizu saradnje sa madjarskim Videotonom.

Partizan se u saopštenju zahvalio Nikolić na saradnji i poželeo mu uspeh u daljem radu.

-FK Partizan izražava razumevanje za želju dosadašnjeg trenera da odgovori novim profesionalnim izazovima u inostranstvu, budući da je na terenima Srbije Marko Nikolić, gotovo bez prekida, angažovan punu deceniju. Ovom prilikom FK Partizan Marku Nikoliću želi svaku ličnu i profesionalnu sreću i uspeh u veri da će ostati uvek predani deo crno bele porodice – navodi se u saopštenju Partizana.

Povezana vest:  Holandski mediji: Hidink napušta mesto selektora

Crno-beli nisu naveli ko će naslediti Nikolića na klupi Partizana.