tjeri_anri_trening_francuskaNju Jork Red Buls

Navijači poludeli za Anrijem, dolazi i Markez

 

Nju Jork Red Bulsi u velikom su naletu, posle potpisivanja francuskog fudbalera Tjerija Anrija (32), uskoro bi njihove redove mogao da pojača još jedno ugledno ime, reč je o meksičkom golmanu Rafi Markezu (31).

Španski dnevnik Sport piše da je Markez na izlasku iz Barselone uprkos još dvogodišnjem važećem ugovoru. Realizacija transfera navodno je samo pitanje dana, što je praktično potvrdio i sam meksički reprezentativac:

Povezana vest:  Slavko Vojičić novi trener Borca

-Želim da napustim Barselonu na pravi način. Nadam se da ću uskoro rešiti pitanje svoje budućnosti, bilo u MLS ligi, bilo van nje. Želim da nastavim svoju karijeru u SAD, Meksiku ili gde god mi se ukaže dobra prilika – rekao je Markez, koji je u Barselonu stigao 2003. godine iz Monaka.

Dok je transfer Markeza pred realizacijom, u njujorškom klubu zadovoljno trljaju ruke zbog transfera Tjerija Anrija. Naime, otkako je prošle srede i službeno objavljeno da je Anri potpisao za Red Bulse, prodaja godišnjih ulaznica dvostruko se povećala.

Povezana vest:  Rumenige: Gvardiola je odlično radio

-Telefoni u klubu stalno zvone. Više smo nego udvostručili prodaju godišnjih ulaznica – rekao je direktor njujuroškog kluba Erik Stover, ne iznoseći tačne brojke.

Očekuje se da će Anri u dresu nove ekipe debitovati već u četvrtak kada bi Nju Jork Red Bulsi trebali da odmere snage sa Totenhemom.