Planetwin365 i Fudbalski savez Srbije potpisali su ugovor o poslovnoj saradnji čime je planetwin365 postao prvi oficijelni betting partner Fudbalskog saveza Srbije i dobio status Platinastog sponzora.

Brend planetwin365 je na evropskom tržištu prisutan od 2009. godine i deo je SKS365 grupe koja objedinjuje jedinstvene digitalne servisei web platforme u oblasti bettinga i gejminga. Kompanija posluje u velikom broju zemalja i na nekoliko kontinenata, usavršavajući svoj potencijal svakodnevno, kroz stalnu komunikaciju sa stručnjacima iz svih krajeva sveta.

Povezana vest:  NEMAČKA LIGA, Rezultati 15. kola i tabela Bundeslige

Planetwin365 je postao jedan od najcenjenijih evropskih brendova u oblasti priređivanja igara na sreću, a uspešno poslovanje prošireneo je i na oblast društvene odgovornosti, kako kroz pomoć mnogim humanitarnim organizacijama u EU, tako i u Srbiji. Deo sistema je i SKS365 Fondacija.

Osim brojnih nagrada za fer plej i uspešno poslovanje, planetwin365 je partner najvećih fudbalskih asocijacija u borbi protiv nepravilnosti na sportskim manifestacijama.

Povezana vest:  Pari Sen Žermen zainteresovan za Ivanovića

U Srbiji planetwin365 mreža kladionica broji više od 200 maloprodajnih objekata, dok na svetkom nivou ta cifra prelazi brojku od 4000. Pored Srbije, planetwin365 je najprisutniji u Itaiji, Španiji, Austriji, Belgiji i Crnoj Gori. Globalni promoter brenda planetwin365 je veliko fudbalsko ime, Roberto Karlos, čija se poseta uskoro očekuje I u Srbiji.

Planetwin365 kao Platinasti sponzor FSS-a  podržaće razvoj sportskih i poslovnih aktivnosti saveza, pomoći će fudbalskoj reprezentaciji u kvalifikacionim utakmicama za SP, a sve u cilju promovisanja zajedničkih vrednosti Fudbalskog saveza Srbije i kompanije planetwin365.

Povezana vest:  Bekam od PSŽ-a zatražio finansijsku podršku za novi klub

Nakon potpisivanja ugovora, planetwin365 organizovao je nagradnu igru “Spin and win” u kojoj su učestvovali fudbaleri i novinari. Oni su se nadmetali u pimpovanju lopte, a planetwin365 je za najboljeg obezbedio ček u iznosu od 365 evra, dok su ostali okretali Točak sreće i osvojili brojne utešne nagrade.