harry redknappHari Redknap: Idemo po titulu!

 

Cilj fudbalera Totenhema za sledeću sezonu je osvajanje titule premierligaškog prvaka, odredio je menadžer ekipe Hari Redknap. Trener Totenhema dao je hrbru izjavu u Nju Jorku dan uoči prijateljske utakmice sa tamošnjim Red Bulsima, za koje je nedavno potpisao Tjeri Anri.

-Moramo imati cilj i osvojiti titulu prvaka već u idućoj sezoni. Prošle smo godine za cilj postavili ulazak u Top 4 engleskog klupskog fudbala i uspeli – rekao je Redknap nastavivši:

Povezana vest:  Simeone: Ovo je prva velika stranica Metropolitana

-Ukoliko ne postavite ciljeve, sve ostaje u statusu kvo: pobeđuju timovi koji najviše ulažu. Možemo ući u ravnopravnu borbu za pehar sa ostalim konkurentima. Imamo igrače za to. Imamo cilj. Možemo završiti prvi, to nije nemoguća misija.

-Neki misle da smo prošle sezone zablistali sa četvrtim mestom i da ćemo se uskoro vratiti u sredinu tabele. Moramo dokazati da takvi nisu u pravu.

Povezana vest:  Saslušan kapiten reprezentacije zbog nameštanja utakmica

Redknap je kao posebno opasnog sprotivnika u sledećoj sezoni naveo Mančester Siti.

-Biće ključan faktor u borbi za titulu prvaka, i to zbog količine novca koji ulažu. Znam da će nastaviti da ulagažu sve dok ne dođu do cilja, dok ne uzmu pehar. Ali mi moramo dati najbolje od sebe da ih preteknemo, kao i ostale rivale. Jednom to neto mora da učini. Zašto bi se titule uvek delile između Mančester Junajteda, Arsenala, Čelzija i Liverpula!? Zašto ga jednom ne bi osvojio i Totenhem.

Povezana vest:  Mesut Ozil celokupnu premiju poklonio deci u pojasu Gaze

I za kraj, ono najbitnije: pojačanja!

-Imam u vidu dva do tri igrača. Dobijem li ih, doneće nam presudnu razliku u kvalitetu – najavio je Redknap.

Jedan od igrača za kojeg se Totenhem interesuje je 33-godišnji legendarni napadač madridskog Reala Raul Gonzales.