dusko_tosic_kznTošić potpisao za Zvezdu u FS Beograda

 

Duško Tošić, fudbaler Crvene zvezde, danas je u prostorijama Fudbalskog saveza Beograda ozvaničio svoj ugovor sa našim klubom. Jedini razlog zbog kojeg je Tošić to uradio danas je taj što su svi neophodni papiri za potpis (sertifikat iz Portsmuta) stigli pred sam polazak na pripreme, a Tošić i Zvezda nisu želeli da on izgubi ni dan u važnom delu pripremnog perioda. Zato je odlučeno da se ta formalnost obavi danas, prvog dana po povratku sa priprema.

Povezana vest:  Al Ahli prodaje igrača zbog podrške Morsiju

Nažalost, jedan beogradski dnevni list je zloupotrebio ovu činjenicu i u četvrtak 22. jula objavio da Duško Tošić neće potpisati ugovor dok ne dobije novac od kluba. U pitanju je velika neistina usmerena na destabilizaciju Crvene zvezde i Duška Tošića pred važnu utakmicu sa Slovanom, 29. jula.

– Ja sam fudbaler Zvezde i ova provokacija je za mene smešna. Nisam potpisao ugovor u FSB ranije, jer nisam hteo da gubim dan od priprema. Priča o parama je obična glupost. Ne obraćam pažnju na to i koncentrisan sam samo na utakmicu sa Slovanom i moj debi pred punom Marakanom – rekao je Tošić nakon potpisa ugovora.

Povezana vest:  Krunić hvali, Babić kritikuje "amatere"

Ivan Adžić je još ranije istakao da Crvena zvezda nikoga ne isplaćuje na ruke i da je razlog Tošićevog kasnijeg potpisivanja ugovora isključio zbog čekanja papira iz Engleske, ali to nekim medijima nije dovoljno pa plasiraju neku svoju istinu.