dusko_tosic_treningTošić: Spremni smo za Slovan

 

Fudbaleri Crvene zvezde pobedom od 3:2 nad nemačkim prvoligašem Hanoverom, završili su letnje pripreme u Sloveniji i vratili se u Beograd.

Duško Tošić se na terenu zadržao najduže od svih prijateljskih utakmica do sada i odigrao 80. minuta, gde je pokazao svoje iskustvo i kvalitet, koje će biti od velikog značaja u novoj sezoni.

Povezana vest:  Gošić: Jagodina će dati svoj maksimum

– Mislim da možemo biti zadovoljni partijom protiv Hanovera. Podižemo formu iz meča u meč i verujem da ćemo spremni dočekati duele sa Slovanom onako kako se od nas i očekuje. Iako nam sparno vreme nije išlo na ruku, igrali smo svoju igru i držali loptu u našim nogama. Pokazali smo svoju snagu i mislim da na nas može da se računa ne samo u prvenstvu, već i u Evropi – istakao je Tošić.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Slavilo su u Beogradu, Kosovskoj Mitrovici, Banjaluci...

Tošić je dobro upoznat sa kvalitetima Hanovera, obirom da je imao prilike da igra protiv njih u Bundesligi.

– Hanover je dosta iskusna ekipa, koja je veoma cenjena u Nemačkoj. Prethodne godine su imali određenih problema, ali su se dolaskom trenera Mirka Slomke, koji je sa uspehom vodio Šalke, vratili u red. Samim tim, ova pobeda dobija na većem značaju pred dvomeč sa Slovacima – poručio je Tošić.

Povezana vest:  Siniša Mihajlović: Zadovoljan sam, u svakom slučaju