vladan_lukic_cz_2Zvezda u Hyundaiu!

 

Predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić rekao je u petak da je taj fudbalski klub potpisao ugovor sa proizvođačem automobila Hjunadijem dostajan imena kluba, ali nije želeo da otkrije njegovu vrednost.

Fudbalski klub Crvena zvezda i južnokorejska kompanija za proizvodnju automobila Hjundai potpisali su danas u Beogradu trogodišnji ugovor. Crveno-beli će na dresovima nositi reklamu novog sponzora.

Zvezda je sada jača za još jednog velikog sponzora, za automobilsku komapaniju Hjundai. Predsednik kluba Vladan Lukić i generalni direktor Hjundai Auto Beograda Slavc Habič potpisali su sponzorski ugovor uz želju „da svako na svom terenu da što više golova“.

– Radujemo se novim poslovnim uspesima i to je jedini način da se približimo rezultatima koje su postizale ranije generacije, to je jedini način da ostanemo upamćeni po tome da smo radili sve najbolje u interesu naše Zvezde. Hjundai je sarađivao sa svetskim prvacima-selekcijom Španije i prirodno je da sada sarađuje sa nekadašnjim svetskim klupskim prvakom. Uz Hjundai imamo još veću obavezu dobrih igara i rezultata jer oni su kompanija koja „fudbal igra“ na vrhunskom nivou. Sigurni smo da će unaprediti i našu igru odnosno rezultate. Crvena zvezda će nastavaiti da se razvija i na terenu i u markentiško-sponzorskom smislu – rekao je predsednik crveno-belih Vladan Lukić i dodao:

Povezana vest:  FIFA naredila zvaničnicima da vrate poklonjene satove

– Finansijski detalji ugovora su poslovna tajna. U slučaju vrhunskih rezultata bićemo nagrađeni od strane Hjundaia. Idemo korak po korak, prvo da vidimo šta će za nas biti vrhunski rezultat.Vrhunski rezultat danas je da smo potpisali ugovor sa svetski poznatom automobilskom kompanijom. Videćemo koje su granice našeg maksimuma i videćemo šta je to što može da se nazove ozbiljnim rezultatom i uspehom.

Povezana vest:  Fudbaleri Čukarickog otputovali u Austriju

Hjundai od 1999. sponzoriše najveće fudbalske sportske događaje kao što su Evropska i Svetska prvenstva u fudbalu. Od sada će predstavnici Crvene zvezde voziti najrazličitije modele marke Hjundai, a dresove igrača krasiće ime ove renomirane automobilske kuće. Ujedno, svi članovi kluba dobiće posebne beneficije kupujući automobile Hjundai.

-Pozivam sve Zvezdaše da voze Hjundai, jer oni ulažu u ono što najviše volimo – poručio je Vladan Lukić.

Povezana vest:  Baloteli neće da igra za Ganu

Generalni direktor Hjundai Auto Beograd Slavc Habič istakao je:

– Nadamo se i verujemo da će ova saradnje biti uspešna i dugoročna. Hjundai u kontinuitetu sponzoriše najveće fudbalske sportske događaje na globalnom nivou, što je uticalo da Hjundai postane sponzor najtofejnijeg srpskog fudbalskog kluba – rekao je generalni direktor Hjundai Auto Beograda Slavc Habič, kojem je predsednik Zvezde uručio šal i dres sa brojem 10, na šta je on odgovorio ogromnim ključem za koji je rekao da pokreće sve Hjundai automobile.