franck_riberyRiberi: Ne plašim se za svoju karijeru

 

Francuski fudbaler Frank Riberi rekao je danas da ne misli da će istraga zbog sumnje da je imao seksualni odnos sa maloletnom prostitutkom uticati na njegovu dalju karijeru u klubu ili reprezentaciji.

-Nisam uplašen za svoju budućnost, niti za karijeru u Bajernu i reprezentaciji Francuske. Nisam kriv jer nisam znao da je devojka bila maloletna – rekao je 27-godišnji Riberi.

Povezana vest:  25. KOLO JELEN SUPER LIGE, Javor na praznoj Marakani, Partizan u Kruševcu

Francuska policija početkom nedelje privela je Riberija i njegovog saigrača iz reprezentacije Karima Benzemu, kojima preti kazna od tri godine zatvora, ako ih proglase krivim.

-Priznajem, ovo je najgori trenutak u mom životu. Nije mi lako, ali moram da ga prevaziđem. Nije lako kada ste javna ličnost, pritisak je ogroman – naveo je Riberi.

Povezana vest:  Baloteli već 27 puta ostao bez automobila u Engleskoj

Prostitucija u Francuskoj je legalizovana, ali se Riberi i Benzema sumnjiče da su imali seksualne odnose sa Zahijom Dehar, koja je tada imala 17 godina.

Dehar je francuskim organima rekla da je sa Riberijem imala seksualni odnos u Minhenu u aprilu 2009, na njegov 26. rođenadan, kada je francuski fudbaler poslao privatni avion po nju u Pariz.

Povezana vest:  Flamengo dobio titulu sa 24 godine zakašnjenja

-Nadam se da će diskusije o mom privatnom životu uskoro da prestanu. Želim da se koncentrišem na fudbal, jer mi je to najvažnija stvar – kazao je Riberi.

Francuski fudbaler je prošle sezone za Bajern odigrao 30 utakmica i postigao sedam golova.