Trener fudbalera Vojvodine Nenad Vanić ocenio je da je njegova ekipa večeras zasluženo pobedila Čukarički, u prvoj utakmici prvog kola Super lige Srbije i da će joj taj trijumf biti veliki podstrek za nastavak sezone.

-Tražili smo pobedu svih 90 minuta i mislim da smo je zaslužili. Čukarički je respektabilan tim, ali imali smo više situacija za gol, hteli smo agresivnom igrom da postignemo gol, a u 90. minutu je još sladje. Još ništa nismo uradili, ovo je mali korak i nadam se da će biti veliki stimulans za nastavak sezone – rekao je Vanić posle utakmice za televiziju Arenasport.

Povezana vest:  Prvi gol Nastasića za Fiorentinu

Vojvodina je večeras u Novom Sadu pobedila Čukarički sa 1:0 golom rezerviste Džozefa Ovusua Bempe u trećem minutu nadoknade vremena. Navijači Vojvodine su tokom drugog poluvremena od Vanića tražili da uvede Bempu, a trener je rekao da je fudbaleru Gane pružio šansu zbog dobrog rada.

-Trebao nam je svež igrač, da napadne zadnju liniju Čukaričkog, on je jako agresivan, svojim radom je zaslužio šansu, a ovo što se desilo da postigne gol je samo plus – naveo je on.

Povezana vest:  Roben pauzira šest nedelja

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je da je ekipi nedostajao završni pas i da je na igru uticao odlazak Nemanje Radonjića.

-To je fudbal, bili su bolji za taj gol, a mi nismo iskoristili šanse. Trebalo je da bude bolji završni pas, čestitam Vojvodini na pobedi, imali su sreće – rekao je Lalatović.

On je istakao da je ekipa igrala u drugačijem formatu u odnosu na pripreme, posle odlaska Nemanje Radonjića, koji je danas potpisao za Crvenu zvezdu.

Povezana vest:  Milojević: Trenutno ništa nije vrednije od utakmice sa Radom

-Izgubili smo Radonjića dva dana pre početka prvenstva, uigravali smo tim sa njim, ali to je naša greška. Trebalo je pre priprema da znamo da ide u Crvenu zvezdu. Sami smo krivi, primili smo gol u 93. minutu, pet sekundi pre kraja ne smemo da primimo gol ni protiv Mančestera. Mora da dodje zamena za Radonjića – rekao je Lalatović.