marko_nikolic_trener_fk_radFudbaleri Rada otputovali na pripreme u Sloveniju

 

Fudbaleri i stručni štab beogradskog Rada otputovali su danas u slovenačke Moravske Toplice u kojima će se narednih 12 dana pripremati za novu sezonu.

-Ova lokacija pruža više nego optimalne uslove za realizaciju našeg plana. Svi igrači će imati priliku da se pokažu i nametnu, a imacemo četiri izuzetne provere sa respektibilnim rivalima. Koristićemo i hidro potencijale bazena koji će nam omoguciti poboljšanje aero kapaciteta pluća – rekao je trener Rada Marko Nikolić.

Povezana vest:  Terzić: Početak nove istorije Crvene zvezde

Na put u Sloveniju pošla trojica golmana Borjan, Danilović i Stepandić i igrači Vitas, Leković, Savić, Pantić, Pajović, Chirković, Kosorić, Kosnić, Mitrović, Raspopović, Pršo, Dimitrijević, Stanojević, Delić, Milivojević, Andrić, Luka, Ajković, Malbašić, Jovančić, Kojić, Kaluđerović, Srnić, Stojiljković, Ranđelović, Todorovski i Koković.

Na put nisu krenuli povređeni Aleksandar Petrović i suspendovani Đorđe Čotra. Ekipa Rada će prvu proveru imati u ponedeljak protiv turskog Genčerbirligija, a u sredu će igrati protiv poljske Korone.

Povezana vest:  Dodić: Teško da će biti 0:0

Poslednjeg dana jula, izabranici trenera Nikolića igraće protiv italijansog Palerma, a poslednji kontrolni meč Građevinari će imati dan pre polaska za Beograd, 3. avgusta, protiv nemačkog Verdera iz Bremena.