Alex_Ferguson_1Ferguson zadovoljan zbog dogovora sa Vidićem

 

Trener Mančester junajteda Aleks Ferguson rekao je danas da je zadovoljan što će srpski reprezentativac Nemanja Vidić potpisati četvorogodišnji ugovor sa tim engleskim klubom.

Vidić je u nekoliko navrata izjavio da želi da pređe u Real Madrid, ali Ferguson je rekao da je uprava kluba uspela da se dogovori sa defanzivcem oko novog ugovora.

Povezana vest:  Radnički bolji od TSC-a, Voždovac ubedljiv, remi Spartaka i Pazara

-U današnje vreme nije lako produžiti ugovor sa fudbalerima koji dobro igraju, posebno sa fudbalerima koji dolaze iz drugih zemalja. Više od godinu dana mediji i neki drugi izvori spekulišu oko Nemanje. Ali, mi nikada nismo bili ubeđeni da stvarno želi da ode – rekao je Ferguson britanskim medijima.

-Uvek postoji zabrinutost da će igrači koji dobro igraju želeti bolji ugovor. Ali, ostvarili smo cilj i dogovorili se sa Vidićem oko četvorogodišnjeg ugovora. Zadovoljni smo, on je fantastičan igrač, sa stavom pobednika. On je veliko pojačanje za naš tim – dodao je trener Mančestera.

Povezana vest:  Rašović: Đemba-Đemba dobija šansu, Gulan starter

Vidić je došao u Mančester junajted 2006. godine iz Spartaka iz Moskve, a za engleski klub odigrao je 186 utakmica i postigao 13 golova. Nisu saopšteni detalji ugovora.