Trener fudbalera Vojvodine Nenad Vanić rekao je danas da njegova ekipa ima svoj cilj i put i da joj je u ovom trenutku prioritet da nastavi pobednički niz i na utakmici protiv Borca u Lučanima.

-Očekujem dobar meč i pobedu protiv Borca. To je lako reći, ali ne i ostvariti, jer da bismo osvojili bodove, na terenu moramo biti perfektni. Ušli smo u pobedničku seriju, dok naš naredni rival još nema nijedan bod, pa gledajući s te strane, već nam je upisana pobeda. To zna da bude nezgodno i ukoliko utakmicu shvatimo olako može doći do problema – rekao je Vanić.

Povezana vest:  Prosinečki zadovoljan poslednjom proverom protiv Borca

Fudbaleri Vojvodine u četvrtom kolu Super lige Srbije sutra gostuju ekipi Borca iz Čačka. Zbog radova na stadionu kraj Morave, utakmice će se igrati na stadionu Mladosti u Lučanima. Ekipa iz Novog Sada posle tri odigrana kola ima maksimalni učinak, dok je Borac na poslednjem mestu na tabeli bez bodova.

-Kadrovskih problema nemamo i možemo da računamo na sve licencirane igrače. Povreda nema i svi oni koji su u trenažnom procesu konkurišu za mesto u postavi, pa se iskreno nadam da ćemo nastaviti, odnosno produžiti našu pobedničku seriju – rekao je Vanić.

Povezana vest:  Le Gre: Sada još više brinemo za EP

Posle utakmice protiv Borca, Vojvodinu u nedelju očekuje derbi protiv Partizana na Karadjordju.

-Borac nam je sada najteži mogući protivnik i takav pristup moramo imati. U glavama igrača uvek može da se stvori neka kalkulacija i da pomisle lako ćemo, ali posmatrajući njihov rad na treningu, nisam stekao utisak da će do toga doći. Nadam se i očekujem da će svi dati svoj maksimum na sutrašnjoj utakmici, a posle toga ćemo imati vremena da razmišljamo o narednom rivalu – rekao je Vanić.

Prethodnih dana bilo je mnogo spekulacija u eventualnom prelasku kapitena Vojvodine Bogdana Planića u rumunsku Steauu.

Povezana vest:  PRIPREME OFK BEOGRADA, Remi za kraj

-Sa Planićem sam razgovarao o nekim drugim stvarima, odnosno o tome da motiviše ekipu da i dalje ne samo pobedjuje, već i da ne dozvoljava protivnicima da nam stvaraju mnogo šansi. Njegov fokus i ponašanje na terenu uopšte ne ukazuju na to da je na izlaznim vratima. Šta će se dalje dešavati, ne znam, ali za sada je i dalje naš član, prisutan je na treninzima i maksimalno posvećen svom poslu – kazao je Vanić.

Utakmica izmedju Borca i Vojvodine igra se sutra od 20.00 na stadionu Mladosti u Lučanima.